tirsdag 25. oktober 2011

Tom Hilde i avisen, å annet babel!

Dette har jeg troen på! Tom Hilde mener at de norske nå er bedre skodd til vinteren og at Norge vil vinne mer i år. Grunnen til dette er at de har gjort noen endringer i sats og sittestillingen. Dette forteller ham i dagens Dagbladet. Super bra med et skikkelig fint bilde. Jeg merker at jeg begynner å glede meg skikkelig til vinteren for det kommer til å bli gøy. Nå som jeg har flytta til Lillehammer å greier, blir spennende dette. Kjenner sommerfuglen som hopper og flyr inni maven min.
Det var en venninne av meg som tipset meg om reportasjen i Dagbladet. Da jeg leste meldingen var jeg på Standtorget og jeg løp inn i butikken så inni i avisen og der var det et supert fint bilde Av Tom og jeg følte jeg kunne fly. Så lite skal det til for å glede meg. Ellers har det været en super dag, fatteren har være her så det var hyggelig. Jeg vet at når jeg flytter kommer jeg til å savne Lillehammer. Alle de årene jeg har bodd borte har jeg aldri hatt den følelsen. Det er jo bra for jeg håper at jeg kommer tilbake til Lillehammer en dag. :)
Men nå må jeg nesten må legge meg for jeg har visstnok skole i morgen, så kommer vel Tom hjem på fredag og min intuisjon sier at jeg bør prøve å snu døgnrytmen min snart. Men vis det er noen som vet om en jobb i Lillehammer området så er det bare å si fra.

Hvor er dette?



søndag 23. oktober 2011

Tid for filosofi


Når man er på elgjakt så kan man jo begynne å filosofere om litt av hvert. Et tema som opptar meg er jo kjæreste og barn. De fleste vet at etter en stund blir det å få barn mer vanskeli grunnet den såkaldte biologiske klokka. Det er nok en del kvinner som vet at tiden renner ut og som ønsker seg barn. Men over til saken. Forskere sier så mangt og forsker på alsens mulige ting. Idag fortalte de at vis man som mann slik jeg forstod det spiste formye hamburger ol ble cedcellene late, dette førte til at de ikke klarte å komme frem til kvinnens egg. Vis man heller satset på fisk, grønsaker og frukt ble de mer utholdne og tålte mer. Hvordan de testet dette å hvor pålitetli det er må man nesten vurdere selv. Ennå en god grunn til å spise grønnfor og fisk. Men vis det er slik at formen på mannen= formen på cedcellene må jo toppidretsutdøvere være det opptimale. Så da er det vel bare å innta jaktposisjon klar, ferdi gå!

onsdag 12. oktober 2011

Å bety noe for andre


Jeg går nå på pedagogikk og vi har oppe mange temaer. For noen dager siden tok vi opp marginalisert ungdom. Det er ungdom som detter eller som er på vei til å dette utenfor samfunnet. I timen tok vi opp hvor viktig det er å se medmennesker. Jeg her jo alltid hevdet at det er viktig å ta vare på menneskene rundt seg. Kanskje er jeg den som gir for mye og tar for lite vil noen si. Noen vil sikkert hevde det motsatte. Det å gi et smil på bussen en hilsen i skolegården å få noen til å føle seg sett er ofte livsviktig for noen mennesker som faktisk ikke føler at de blir sett. Det kan være mange grunner til at mennesker faller utenfor, men den mest sannsynligvis grunn er at de føler at de ikke blir sett. Hva er vitsen å delta når man ikke får noe respons for det? Noen problembarn har faktisk ikke fått oppmerksomhet for de gode gjerningene de har gjort, men fått kjeft for de gale de har gjort. Da blir det feil, for da er jo den oppmerksomheten de får utelukkende negativ. Dermed tror de at det er slik det skal være, men man kan jo rette på deg ved å gi den posetiv oppmerksomhet.
Det handler om å bry seg om andre. Mennesker må føle seg sett for å føle seg verdifull. Selv har jeg opplevd å miste venner å dette har satt spor i min tilværelse. Det er ikke uten grunn at jeg bryr meg. Det er for at jeg selv har følt på følelsen av å ikke bli sett. Derfor er jeg også hysterisk opptatt av å bli elsket. En venninne av meg sa at det å ønske å dele tiden med en som elsker deg litt ekstra er noe som man ikke trenger i livet. Hun har aldri hatt kjæreste, så kanskje forklaringen ligger litt der. Jeg mener at man trenger å bli elsket, å bety noe ekstra for noen. Noen som bryr seg ekstra om deg. Jeg håper at jeg en dag kan finner den som har lyst til å dele livet sitt med meg slik at jeg omsider kan få ro i hjerte. Jeg tror lykken er å finne roen med dem man elsker å ha et menneske i livet som man bare kan sitte å se inn i øyne og være trygg hos. Et menneske som elsker deg om håret står til alle kanter og alt henger på halv tolv. Jeg tror at vi trenger et sted der men kan være trygghet å sleppe samfunnet som krever så mye av deg. Mange vil sikkert si at jeg romantiser dette noe og det kan hende, men noe må det jo være siden noen kler å holde sammen til døden skille de av.
Hvilke tanker har der som leser denne bloggen om dette tema?

tirsdag 11. oktober 2011

Ønskeliste


IKKE RANGERT ETTER HVA JEG ØNSKER MEG MEST!

her kommer noen tips til gaver.

lørdag 8. oktober 2011

Dekkskifte

Min bil med sommerdekk!
Værmeldingen melte snø, så da var det bare å rydde verkstedet å sette på vinterdekkene.
Så kom snøen. Men det er forsatt mange som ikke husker snøen som kom i fjor. for er det en ting som er sikkert er at det kommer til å komme snø og bli glatte veier.
Men når snøen kommer så er det greit å ha på vinterdekka.

I følge lovverket er det ikke lov å skift dekk før den 31. Oktober, dette kan føre til at det blir mer trafikk uhell. Hva synes du om denne reglen? Har du skifte dekk? skifter du dekk selv eller sender du bilen din på verksted?

lørdag 1. oktober 2011

Elgjakt


I dag her jeg vært på Elgjakt. Jeg satt på 3 forskjellige poster og det var kjempe spennende. På den først posten var det ganske mye skodde, men etterhevert kom en deilig sol og gjorde dagen ennå bedre. Jeg koste meg skikkelig og det ble fangst. En av de andre på laget skjøt en okse. Som jeg var med å flådde og hang opp til møring.