torsdag 26. januar 2012

Kjærligheten er sterkere enn alt?

Når livet stopper opp i alt.
Det skal vel ikke så mye tankegang for å skjønne at jeg er en iherdig hoppfans. Noen har kanskje sett meg omkring på renn i Norge. Mye av livet mitt har dreiet seg om hopping i de siste årene. Jeg har jo også gått på forskjellig skoler og reist en del i forbindelse med dette. Nå er jeg arbeidssøkende og kan egentlig ikke planlegge mer en en uke om gangen. Det er utrolig kjedelig å bare ikke vite hva du kan planlegge. For meg så var det utrolig trist å reise fra Lillehammer der jeg trivdes veldig godt. Jeg følte liksom at livet mitt fungerte der. Derfor vil jeg ha en jobb på Lillehammer slik at jeg kan bo der. Akkurat nå har livet mitt stoppet opp, det er liksom ingen framgang. Hadde noen spurt meg for et halvt år siden om jeg ville blitt med i noe frivillig ville jeg svart at det var ok, men siden min situasjon er så uavklart så kan jeg ikke ta på meg noe som helst. Dermed stopper alt opp og jeg blir bare sitte å tenke. Jeg føler meg så hjelpeløs.

Masse å gjøre som ikke blir gjort.
Det er ikke det at det ikke er noe å gjøre for jeg kan jo finne på noe å gjøre. Jeg bor på en gård der man aldri blir arbeidsledig vis man bare vil. I går vasket jeg klypen på halve saueflokken her siden vis skal ha skanning av sau iløpet av neste uke. Mer om det kommer snart her. Jeg har også mye hoppting som jeg skulle ha gjort, men jeg er liksom så tiltaksløs og vi helst leve i min egen drømmeverden. Selv om jeg bestemmer meg for at jeg skal gjøre ting blir det ikke til at jeg gjør det. Det er akkurat som om jeg i likhet med kullgraden fryser fast ved siden av vedovnen der jeg sitter på og filosofer om hvordan livet kunne vært.
Noen lyspunkt. 
For noen dager siden fikk jeg tak i billetter til Vikersund. Det var utrolig digg å ha noe å glede seg til selv om jeg ikke har alt for store forventninger til det. Jeg tenker at vis jeg har små forventninger kan jeg heller ikke bli skuffet. Det er usikkert om Tom Hilde skal hoppe og dermed får jeg heller ikke brukt drakten min. Jeg bli i så mye bedre humør i den også blir mer for meg når jeg har en på meg. Det kommer kansje av at jeg har vært med i en del teateroppsetninger, jeg merker at det å være på senen ikke er noe skummelt i det heletatt. Det som er summlet er å være seg selv. Selv om jeg er jo meg også når jeg har den drakten eller så livlig som jeg vil være. På en annen måte har jeg jo ikke drakten når jeg er på sommer renn, så jeg lager vel bare problemer av ingenting. Men det blir rart å være på et renn der Tom Hilde ikke er med tror jeg.
En annen ting som er positivt er at jeg bestilte meg kalender for en dag siden og den kom i posten i dag. Dette er en kalender der jeg selv har skrevet inn alle internasjonale hopprennene som er det nærmeste året. Det er superkult. Ble litt beder humør da jeg fikke den i hendene.    
Er den ikke fin.  
Hva med kjærligheten?
Det er sikkert mange som lure på hvorfor jeg har overskriften "Kjærligheten sterkere enn alt?". For de som har fulgt denne bloggen vet at jeg ønsker meg veldig en kjæreste. Som jeg har skrevet i tidligere innlegg kan jeg ikke av hensyn til vedkommende nevne navn. Ham som jeg sikter til vet det selv og det er det viktigste. Jeg har ikke fått noen form for respons fra ham og jeg håper at jeg kan få lov til å isåfall prøve å bevise at jeg er verdig å få en plass i hjerte hans. Noe jeg vil gjøre alt for å bevise for ham. Men over til spørsmålet som jeg stilte som overskrift på innlegget "Er kjærligheten sterkere enn alt?". Siden jeg vet at et forhold til denne gutten ikke kommer til å bli en dans på røde roser må jeg jo selv tro på at kjærligheten er sterkere en alt. Leste i MAG om en jente som var kjæreste med en som var rusmisbruker, jeg tenkte at det kan jo ikke være så lett når du ikke engang kan stole på kjæresten din. Det kan jo umulig være et godt forhold. Men jeg vet jo ikke hvilke forhold som venter meg vis jeg får ham jeg drømmer om. Jeg vet at det kommer til å bli mye savn og en del egoisme, men jeg vet inderlig godt hva denne gutten driver med. Jeg tenker slik at jeg går inn i det med åpne øyene, selv om mange vil si at kjærlighet gjør blind. Jeg har hatt nok tid til å tenke og nå har jeg satset i håp om at jeg lander på beina også denne gangen. For vis jeg er like sta som vedkommende så har jeg troen på at jeg en dag når helt inn i hjerte på ham. Tiden vil vise.
Men folkens hva tro dere da, er kjærligheten sterkere enn alt?
Det er bare en ting å gjøre ta tak i livet sitt få det på beina og forsette å kjempe:)
Kjempefint vis du som leser dette innlegget også kometer, det setter jeg stor pris på.
Vi snakkes!

tirsdag 17. januar 2012

Her bor jeg!


Snøhule bygging.
Hei, her sitter jeg inne i hulen min, jeg har også filmet den i dag slik at der kan se. Filmen har også fakta som man kan dra nytte av ved graving og konstruksjon av snøhule som man kan overleve i.
Det anbefales at du graver minst en hule før du er nødt til å gjøre det. grunne er nok at etterhvert som du graver blir du flinkere til å se energibesparende tiltak som gjør gravingen letter, sikrere og enklere.
Tipsene til best mulig konstruksjon har jeg fått av pappa som har overnattet i snøhule.
Et godt tips er å ha et stearinlys inne i hulen for slukene det er det slutt på luften og det er viktig å passe på slik at man ikke kveles.
Lykke til!
Legger ut en video fra hulen min!

søndag 15. januar 2012

Hoppmaraton = en toppes dag!

Klar for hoppmaraton!
Dagen begynte med at jeg spiste frokost før jeg benket meg foran TVen med fjernkontrollene i hendene, klar for hoppmaraton! Dagen program var som følgende: 10.45, hopp i Kulm på NRK 2. 14.00, hopp i Kulm på NRK2 og 16.25, hopp i Val di Fiemme på NRK 2


Gutta først ut.
Siden hopprennet for gutta i går mildt sagt snødde og blåste bort noe som ført til at rennet ble avlyst fant juryen ut at de skulle ta to renn i dag. Det ble optimal forholde for gutten i dagens første konkurransen. I første omgang var det meningen at det skulle arrangere to omganger, men siden det er viktigst at man får en omgang fant de ut at det skulle bare ha en omgang siden det sener på dagen skulle være et renn til ble det bare enn omgang. Det så lenge ut som at det skulle bli Norsk knall-skues. vi hadde lange topp to og etter at Bardal hadde hoppe ble det 3 dobbelt Norsk. Men etterhvert i rennet ble de norske splittet. Dermed ble plasseringen slik:  Anders Bardal på 3 plass, Vegar Haukoe Sklett på en 5 plass, Rune Velta på en 8 plass, Johan Remen Evensen på en 9 plass, Kennhet Gangnes på en 23 plass, Bjørn Einar Romølen på en 27 plass og Atle Pedersne Rønsen på en 29 plass. Mellom vår beste og vår dårligst ble det 25 meter.     


Snøhule bygging.
Etter rennet til gutten ble det omtrent 1 1/2 timer til neste renn, dermed tok jeg en tur ut i snøhulen min som raste i går. Der gravde jeg en snøhule med plantinger og en kuldegrop. Jeg fikk ikke tatt noen bilder av dette ennå, men jeg love at de kommer etterhvert. Jeg synes at det å grave snøhule er en fin aktivitet. Jeg tenker slik at vis man går seg borte i fjellet så må man kunne å grave en skikkelig snøhule. Særlig vis man må overnatte er det viktig å ha riktig konstruksjon på den slik at man overlever til noen finner en eller man har muligheten til å komme seg tilbake på eget vis. Å grave snøhule på riktig vis er ikke bare bare man må vit hvordan man skal grave for å spare på kreftene og få en behagelig snøhule. Ha laget en liten tegning her:
Man må lage en kuldegrop slik at kulden legger seg der i stedet for der de skal oppholde deg. Det vil si at man graver en grop for kulden synker slik at varmen som går opp kommer inne i snøhulen der du oppholder deg. 


Nytt hopprenn for gutta.
Klokken 14 var det klart for et nytt hopprenn. Denne gangen var det duket for to omganger, å siden de Norske hadde gjort det så bra tidligere på dagen forventer vi et toppes hopprenn. Johan Remen Evensen kliner til å hopper 206 meter. Dette gir forhåpninger om en billett til VM i Vikersund. Også denne gangen har vi mange av de Norske opp i toppen. Anders Bardal og Johan Remen Evensen ligger på henholdsvis 3 og 4 plass etter første omgang. så begynte ander omgang og Ander Bardal kliner til å hopper et supert hopp og går dermed inn i ledelsen. Når Daiki Ito som lå på andre plass etter første omgang mislykkes står bare Gregor Schlierenzauer står igjen på toppen av bakken. Dermed begynner dramatikken. Først begynner de å sette inne sikres-nåler i dressen til den Østerrike hopperen. Men når ikke det hjelper så begynner de å tape dressen med gaffa tape. Med denne løsningen setter hopperen utfor og midt i svevet revner den provisorisk løsningen slik at dressen åpner seg. Denne løsningen fører til at Gregor Schlierenzauer blir disket. og dermed føre et til at Anders Bardal vinner rennet.  Resten av de Norske kom på følgende plasseringer: Rune Velta kom på 11 plass, Johan Remen Evensen kom på 12 plass, Vegar Haukoe Sklett kom på 15 plass, Kennet Gangnes kom på en 21 plass, Atle Pedersen Rønsen kom på 25 plass og Bjørn Einar Romølen kom på en 37 plass. 
Må bare gratuler Anders Bardal med seieren, se også hjemmesiden hans her


Her er grunne til at Østerrike ble disket fra dagens renn.


Rett på jenterennet.
Da rennet for gutta var over så var det rett på jenterennet. Jentene hoppet i Val di Fiemme under stålene forhold. Jentene hadde også et renn i går der Anette Sagen var vår beste på en 3 plass. Dermed hadde vi vel forhåpninger om at det skulle gå like bra eller bedre i dagens renn. Jente har denne sesongen sin første verdenscup, det er dermed veldig spennende å følge med på også damesiden av hoppsporten synes jeg. Rennet ble gjennomført med stil og jeg synes at alle som ikke har gitt jentehopping en sjanse bør gjøre det for de er minst like flinke som gutta.
Oppsummering.
Alt i alt har dette blitt en super helg med masse hopping. Tross i en litt skuffende går-dag, da skiflyvningen ble avlyst kunne man jo bare benke seg å se på jentene hoppe. I dag kunne man kose seg med to skiflyvning renn og et fanatisk jenterenn. Kan livet blir stort bedre hoppmesse sett. For meg har hele dagen vært fylt med hopping fra begynnelse til slutt. Dette har vært en fantastisk dag. I morgen begynner en ny uke med nye muligheter. Så får vi se hva uke bringer, kanskje kommer det fler tog på tvers. Men når man har nådd bunn så går det bare en vei og det er oppover. Så nå har jeg bestemt at livet mitt skal gå oppover. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å rett opp i dette. Jeg har klart det før så da kommer jeg vel videre denne gangen også. som Tom har lært meg "Vis man legger ned nok arbeide, når men de målene man setter seg" Jeg har tenkt å nå mine mål og jeg skal legge ned nok arbeide til å nå dem.
Vil du se hva som skjer, da er det bare å følge med.
Vi snakkes.

lørdag 14. januar 2012

Mye snø og ny "bolig"

Her bor jeg inntil jeg får noen støtte fra NAV. 



 Ja du ser helt rett det er en snøhule i en snøhaug. Nå er det ikke så langt til de jeg besøker mest for å tilbringe litt varme da, siden snøhaugen ligger beleilig nok i hagen til mine foreldre. Jeg her ingen rett til å få noen slag av støtte og er dermed sent ut i en snøhaug. Grunnen til dette er at siden jeg er under 18 år har ikke mine foreldre forsørgeransvaret for meg og dermed kan ikke NAV kreve at de tar vare på meg. Så i følge NAV skal jeg altså bo i en snøhaug inntil jeg finner med en jobb eller det blir sommer og jeg an slå opp telt. Siste nytt er at jeg ikke lenger har tak så jeg har fri utsikt til himmelen også. Men men når det er på bunn går det jo bare en vei oppover så jeg gleder meg til lånekassen kommer å skal beslaglegge alt jeg eier å har de blir ikke rike på det tro jeg da. De kan jo få litt snø om ikke annet, eller forresten den eier jeg jo heller ikke.

Mye snø!
Ja alt er jo som der skjønner ikke helt galt da, jeg kan jo bo i en snøhaug fordi det er kommet så mye snø. Her er Spragle som kommer på besøk en gang i blant. Ham hadde 3 cm med snø på seg da ham kom inn etter en tur ute i snøværet. Til nå har det kommet 37 cm med snø i gårdsplassen vår. Bevisene kan der se på bildene under.

 37 cm med snø er masse snø altså

onsdag 11. januar 2012

For godt utdannet til å få hjelp!

Min dag.
Hei. I dette innlegget tenke jeg at jeg skulle skrive litt om hva jeg hadde drevet med i dag.
Som dere sikkert skjønner har jeg vært på NAV. Der fikk jeg beskjed om at de kunne ikke hjelpe meg for jeg er tross alt for godt kvalifisert. "du får deg en jobb med den utdanningen" Det hjelper ikke meg når lånet mitt blinker nesten -250000. Det er noe som bekymret meg, men tydelig ikke NAV. De lo til meg og sa at vis jeg skulle få noe fra dem måtte jeg ha tjent 50000 per år i de siste tre åren. det har jeg jo ikke jeg her jo vert student. For meg var dette nok en nederlag.
Hva synes der om behandlingen jeg fikk på nav?


Har lyst til å forsette med utdanning.
Hadde ikke lånekassen satt en stopper for at jeg kunne ta mer utdanning, så hadde jeg vel sannsynligvis tatt mer utdanning, men som jeg tidligere skrev får jeg ikke det heller. Så her sitter altså to forskjellige etater på hver sin tue og ingen vil gi meg en støtte av noe slag. Klar deg selv om ikke annet bo ute på gaten. Ja jeg har en del utdannelse, men det er jo alt jeg har. Jeg eier bare de slitte klærne jeg går i, så de har jo nesten ingenting å ta fra meg. Bilen min står på pappa, så jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg sitter egentlig her å ser nederlagene komme gang på gang. Jeg trenger en oppmuntring for akkurat nå ser livet mitt så mørk ut at jeg bare venter på hvor det smeller neste gang. Det posestive i dette er at det faktisk er jul ennå og at det ennå finens noe som kan få meg til å le.
Vi snakkes!

tirsdag 10. januar 2012

Hoppfavoritter.


Her er det tre gutter som er klare for hoppuken. Alle hadde kval før det fatale krasjet for Tom Hilde. 
Dette er vel mine favoritter selv om jeg heier på alle de Norske. Men her i huset har vi jo våre bestemte favoritter. Siden jeg er den som er mest hoppfantast her så følger jeg jo opp mest. 
Hvorfor disse tre?
Tom Hilde her jeg jo alltid heiet på se mer om dett her 
Atle Pedersen Rønsen har jeg tro på kommer til å prege hoppsporten snart.
Johan Remen Evensen her jo verden lengste hopp og jeg har troen på ham når de kommer i store bakkene.
Noen av dere vil sikkert si at Tom Hidle er jo ute grunnet skaden, men jeg har troen på at ham kommer sterkere tilbake.  
Jeg tror at Johan kommer til å hoppe langt i VM i Vikersund.
Atle er nok fremtiden hopp.
Jeg ønsker alle lykke til.

Dere kan forsatt utfordre meg på hva der vil høre mer om på denne bloggen.
Vi snakkes.

søndag 8. januar 2012

Sport og utfordring!


Sportsgal jeg nehei.
I dag har jeg sett på jentehopping foran TVen hel dagen, bare avbrutt av Therese Johaug sin fred oppover monsterbakken. Litt fjøstell ble et tid til mellom sportsnyheten. JA jeg er sportsgal, eller som jeg pleier å si jeg får Hopp innfulens fra midten av November til i midten av Mars. Resultatet var at Anette Sagen kom på en 4 plass etter å ha ligget på en 2 plass etter første omgang. Sagen var eneste norske i dagens finaleomgang. Therese Johaug var den raskeste opp "Monsterbakken" i tid, mens Justina Kovalsik kom først over målstreken etterfulgt av Marit Bjørgen.

Utfordring.
Jeg ble utfordret av min venninne om å svare noen spørsmål. Man skulle ikke skrive svarene for hånd og legge ut bilde. Mer om det kan du lese her
Spørsmålene er som følger:

  1. Bloggen din
  2. Høyrehendt/venstrehendt eller blanding
  3. Bokstaver du liker å skrive
  4. Bokstaver du ikke liker å skrive
  5. Skriv "The quick brown fox jumps over the lazy dog."
  6. Skriv CRAB, HUMOR, KALEIDOSCOPE, PAJAMAS, and GAZILLION in caps.
  7. Skriv utdrag av en sangtekst du liker veldig godt
  8. Skriv hvem du syns bør gjøre dette memet.
  9. Noen siste ord!

Her er mine svar:

For de som ikke ser eller forstår skriften min skiver jeg svar her også.

  1. Mitt liv gjennom mobilen og datan,  http://minopplevelse.blogspot.com/ Mitt liv som Tom Hilde fans,  http://www.tom-hilde.blogspot.com/
  2. Vanligvis høyrehent, men skriv også med venstre. 
  3. A M E H K T
  4. Ø W
  5. The quick brown fox jump over the lazy dog.
  6. CRAB, HUMOR, KALIDOCOPE, PAJAMAS, GAZILLION.
  7. "Det æ nokka med måten du går på, som gjør at resten av verden står still. Æ bli nommen i hele kroppen og du kan få meg dit du vil.  Det æ nokkå med klangen i temmen som gjør at jeg aldri blir lei. Æ blir en oppmerksom lytter når du prate i vei." 
  8. Vet ikke.
  9. Ta godt vare på hverandre. La kjærligheten gro. 
Vis noen har lyst til å prøve denne utfordringen så er det jo bare å legg igjen adressen her.
Kommenter gjerne også og gi meg utfordring til ting dere her lyst til å høre mer om. 
Vi snakkes


fredag 6. januar 2012

Kjærligheten er et evighetsprosjekt.

Prosjekt kjærlighet.
De som har fulgt bloggen her har sett at jeg har et prosjekt kjærlighet. At den gutten som jeg har lyst til å bli sammen med ikke har vert så enkel å få tak i har vel været ganske klart. I mars fyller prosjektet mitt 3 år eller det rettere sagt at jeg har vært forelsket i samme gutt i 3 år. Det er veldig lang tid uten å få respons fra gutten så ja her funnet ut at det er nødt til å være en ganske sterke forelskelse. Når jeg ikke ser gutten på en stund kan jeg enkelte ganger bli litt usikker på hva jeg føler for ham. Men så fort jeg kommer i nærheten av skjønnheten blir jeg helt sikker på at det er ham jeg vil ha. Jeg kan stå å fnise for meg selv i smug fordi det kiler så febrilsk i maven. Det er vel en del av det å være forelsket. Her jeg sitter smiler jeg litt for meg selv når jeg tenker på ham blir jeg litt lykkelig. Det som murrer i bakhodet er at lykken min kan bli brutt. Et  negativt svar er nesten det verst om kan hende meg.

Lappen.
I et innlegg den 6 desember forteller jeg om at jeg har fått gitt gutten jeg elsker en lapp. Dette var en lettelse og jeg håper med hele mitt hjerte at ham responder snart slik at jeg kan slutte å lure. Vis ham selv leser dette så håper jeg at du har såpass respekt for meg at du svar meg. Det som stod på lappen er sant å vis du ser etter så kan du finne fler usynlige spor. Jeg vet at ingen respons også kan være et tegn på at ham ikke har føler for meg. Den tankerne har nok streifet meg, men jeg buker å si at så lange det ikke har kommet noen klart svar er det jo håp. Bekreftetese er den eneste sikkerhet man kan få i alle situasjoner. Å jeg har jo brukt 3 år og siden jeg gav ham lappen er det akkurat i dag en måned. 
Tenkt gjennom konsekvensene.
Jeg vet at dette valget som jeg har gjort har visse konsekvenser og at jeg kanskje ikke vet alt om konsekvensene dette innebære. Men til de som leser denne bloggen vil jeg si at jeg har prøv å sette meg inn i den guttens situasjon så mye som mulig. Jeg så at i et tidligere innlegg var det noen som var nysgjerrige på hvem dette er. Å jeg skrev svært tydelig i det innlegget at jeg vill ikke fortelle hvem det er av hensyn til både meg selv og ham og til andre.Vis noen forstår utfra dette hva det er så ber jeg i hensyn til alle at der ikke nevner navn.     

Ingenting tilfeldig.
Det er klart at jeg har begynt å tenk på om mitt prosjekt er nytteløst, men jeg tenker slik at vis man gir opp så komme man heller ikke til å nå målet. Et sitat fra Tom Hilde "Vis man legger nok arbeide vil man nå målene man har i livet" Jeg er villig til å legge ned masse arbeide for å prøve å få respons fra ham jeg elsker. De som følger med på denne bloggen vet jo at jeg legger ned arbeide for å få ham til å forstå at ham betyr mye for meg. Små hint og ingenting er tilfeldig, men til en viss grad planlagt. 

Begynner å bli voksen.
En annen ting som jeg også har tenkt på er at jeg begynner å bli gammel. Ideelt sett skulle man få alle barne sine før man fyller 30 år grunnen til dette er at etter at man har fylt 30 år har man større sjanse for å få et barn med skader. Siden jeg ser at jeg nærmer meg den alderen med stormskritt og en som er like gammel som meg skrev på Facebook at ham begynte bli gammel og skulle få barn. Da jeg leste dette tenkte jeg Hjelp alle rundt meg får barn, men jeg som har ønsket det lange jeg skal vel ikke være velsignet med å få verken et barn eller en kjæreste. Min søster har helt andre tanker om det å få barn enn meg, men så er hun jo 11 år yngre. Klart er det et stort arbeide å sette et barn til verden, men er jeg ikke klar for å ta dette ansvaret. 

Åndelig kontakt.
Jeg har fortalt i tidligere innlegg at jeg nok er litt overtroisk og at jeg tror man kan åndleig kontakt med folk som man ikke nødvendigvis kjenner. De som følge med i hoppsporten vet at Tom Hilde gikk på tryne mildt sagt i rennet i Oberstorf 29. desember 2011 og at ham knakk ryggvirvel nummer 8. Mer om hva som hente og i etterkant kan du les mer om på denne bloggen her. Det som var merkelig er at jeg fikk ikke sove natten etter, men det er jo en naturlig forklaring ved at jeg er såpass medmenneskelig at jeg synes synes på gutten. Men jeg har en tro på at det finnes mer mellom himmel å jord en folk aner. Jeg tror i likhet med noen andre at det finnes skapninger som ikke alle ser. Noen av disse ser jeg, men det er ikke alle som vil komme til meg. Det er jo selvfølgelig en skremmende tanke, men jeg tenker slik at de er her bare for å hjelpe meg å det er ikke skremmende i det hele tatt. Jeg opplever en del merkelige ting i blant, men jeg har aldri vært redd. Men over til de som hente med Tom. Jeg leste i media at Tom hadde skade i ryggvirvel nummer 8 og da jeg lå i sengen min så lurte jeg veldig på hvor i alle dager dette er. Mens jeg ligger der å tenker på hvor i alle dager jeg kan få tak i informasjonen hugger det i på et bestemt sted i ryggen min, "her" kommer det opp i hodet mitt. Det var en ekkel opplevelse og jeg måtte stå opp å sjekke hvor i alle dager de ryggvirvelen var å det stemte det var 8ne ryggvirvel det hugg ikke noe annet. Jeg her også hatt litt vont i kneet mitt i det siste om dette har en sammenheng med Tom fall vet jeg ikke. Jeg har også været slapp i det siste at jeg ikke har orket noe. Jeg tror at jeg og Tom har en slags forblindelse, men jeg er ikke sikker på hvilken forblindelse det er. Om vi har vert i sammenheng med hverandre vet jeg ikke. Men jeg er ganske siker på at jeg har en eller forbinesle med Tom. Jeg tror ikke Tom merker det, men det kan ha sin forklaring i at Tom ikke sensitiv mottagelig eller åpen for den åndelige kontakten. Selvfølgelig kan jeg ikke være sikker på det, men jeg antar det er slik. Kanskje er det noe som vil kontakte Tom å fortelle ham noe og at det har en sammenheng med fallet. Ikke vet jeg, men jeg håper og tror at Tom snart er tilbake.

Det overtroiske.
Noen ganger er slik at men skulle ønske at man hadde en slags kontakt inn i kjærlighetens verden. Det er noe jeg ikke har og jeg tror det er en grunn til dette. Noen mennesker får jeg rett å slett ikke opp, så jeg ser ikke gjennom mennesker selv om det kan virke som enkelte ganger. Hvorfor jeg får opp Tom Hilde vet jeg ikke, men jeg har en tro på at det er noe som jeg skal hjelpe ham med. Det er vel bare den åndelige maken som vet hva som er grunnen. Tiden vil vise. Jeg vil jo svært gjerne hjelpe Tom for ham har betydd utrolig mye for meg. Ham har bevist for meg at vis jeg jobber hardt nok så når jeg målene mine. Det er mang en gang jeg har sittet å tenk på om det hadde vært enklere vis jeg hadde hatt en åndelig kontakt med min hjertene kjær. Jeg tror det handler om å åpne hjertet sitt så kommer svarene etterhvert. Nå kan det hende at mange sitter å lure på om jeg er sik spenna gal, men det er bare slik ting ser ut for meg. Jeg håper at jeg i fremtiden kan bli ledet til målet å får en åndelig veiledning på veien. Jeg begynner å bli veldig lei av prosjekt kjærlighet. Å skulle vel ønske at det fikk en ende eller at jeg fikk åndelig kontakt med den.  

Dette ble et lang innlegg. 
Vi snakkes!

mandag 2. januar 2012

søndag 1. januar 2012

GODT NYTT ÅR, ENDELIG 2012!!!!!

Jeg vil ønske dere alle et godt nytt år!
Trøtt etter nyttårsfeiring og en søvnløs oppladning natta før er ikke optimalt. 
Men jeg er forsatt like blid nå kan det bare gå en vei å det er bent oppover. :)

Oppsummering av 2011.

Sender alle gode tanker til Tom Hilde i kveld. Håper ham kommer seg fort!
Nyttårs klem fra meg!