søndag 30. januar 2011

Målhopp 110

I dag hoppet jeg 10 hopp i møret mad lommelykt.
Jeg synes at det er lite komentarer på loggen mn for tiden, er det noe spesielt der vil høre mer om?
Hva skal min utfordring være i neste uke?

5 kommentarer:

  1. hmm, lika når du videoblogga e:) tykjy du æ kjempeflink te dæ :) å au kommentert ner n Tom Hilde hoppa, da æ du sikkert på topp teinke,sjå kå glad du æ :D du sprudlande å følje mæ på :)

    Dæ ynsje e da :)

    SvarSlett
  2. Du kan prate om ting som ikke har med hopp å gjøre en gang i blant, det er jo en ide. (Eller prat om hva du vil, bevares, men sjansen for at jeg kommenterer er større når temaet interesserer meg.) Utfordringen kan være å hoppe litt lenger hver gang kanskje ;) Jeg vet ikke helt hva som er best jeg.

    Forøvrig har ikke du kommentert bloggen min på en stund heller, bare nevner det sånn rent tilfeldig...

    SvarSlett
  3. Du KAN ha som utfordring å for eksempel vær ute minimum en time kvar dag ell no, hoppe så og så mange hopp kvar dag o.l. :) Ellers bra blogg!! :)

    SvarSlett
  4. Stine: Ja jeg skal prøve å lage et vidoinnlegg igjen. Vært litt mye i det siste og så tenkte jeg å lage noe om hvordan det er å hopp men jeg har ikke funent en teknikk jeg greier det med ennå, men jeg jobber med saken. Men en vido kommer nok snart.

    SvarSlett
  5. Karoline: Det er litt vankelig å finne det ut for jeg måler ikke hoppen mine. Men jeg kan jo prøve. Det handeler jo ikke bar om hopping, men om mestring også. Det er en av grunne til at jeg oppfordre dere som leser til å utfordre meg hver uke og du står fritt til å utfordre meg.

    SvarSlett