søndag 25. desember 2011

Julegaver


Fantatisk! Julegavene er pakket opp å konstatert at heller ikke i år ble det ellevil jubel.
Noen gaver gav nok tårer i øynene, men ikke av glede. Heller av at de minna deg på at du ikke heller i år fikk det du ønsket deg mest. Det som du hver eneste dag savner. Ting som ikke kommer under treet.
Ante ikke at det var så vont å bli påminna, at tida går å du har lyst til å stoppe den.

4 kommentarer:

  1. Det var ikke meningen at gaven min skulle gjøre deg trist, jeg tenkte at alle gavene mine hadde et slags hobby-element til dem, ting du kunne bruke til å lage kreative ting eller på annet vis ha noe å gjøre. Smykketing og den strikkefigur-tingen trodde jeg du ville like, tregreiene var ment for yngre, ja, men jeg tenkte at du ikke brydde deg om det, men ville like å lage figurer i juksetre og å grave ut dinosaur av et egg syntes jeg minnet om slike eksperiment-ting du har blitt superentusiastisk over før så jeg trodde virkelig at jeg hadde vært veldig flink når det gjaldt gavene til deg. Men jeg er ganske sikker på at det følger med byttekort hvis noe ikke falt i smak og jeg mente gavene uansett godt.

    Tusen takk for gaven min forresten, jeg likte den kjempegodt =D

    SvarSlett
  2. Karoline: Du er klar over at du var i en lekebutikk da du kjøpte gaven til en som er godt over 20 år? Det er ikke sikkert du tenker over det, men jeg elsker barn. Men det betyr ikke at jeg ønsker meg leker til jul. Se hva ønskelisten min inneholder neste gang du går på shopping. Om du ikke kommer på hel hva som stod så gir det visse hint. God jul!

    SvarSlett
  3. Jeg tenkte sånn at du har blitt kjempeglad for eksperimentsaker før og at du kunne ha glede av tingene, smykkesakene og strikketingene kan du jo lage fin pynt og slikt av og siden du liker å strikke for eksempel tenkte jeg at du ville like det og. Greit så skulle jeg kanskje ikke kjøpt den juksetre-tingen, men jeg tenkte at å lage figurer i juksetre var noe praktisk du kunne finne underholdning i og det skal jo følge med byttekort så det er ikke verre enn det. Og å grave ut en dinosaur-tingen minnet skikkelig om eksperiment-tingene du har fått før så det var jeg hvert fall sikker på at du skulle like.

    Jeg har kjøpt gaver i lekebutikker til deg mange ganger før og dette er første gangen du har klaget og jeg syns det er så synd for du er den jeg brukte mest penger på og det var faktisk veldig godt ment.

    Jeg ville ellers at du skulle få noe som du ikke fikk av noen andre og slik var det med alle tingene jeg kjøpte. For jeg tenkte at du sikkert ville få mange av tingene på ønskelista av familie og slikt så jeg tenkte at jeg selv ville være kreativ. Dessuten vet du at jeg er ikke så rik. Jeg har ikke råd til ting som hoppbilletter og slikt.

    Uansett beklager jeg om det var ting du ikke ønsket deg, men som sagt har jeg jo byttekort så da er det jo ikke noe problem :)

    SvarSlett
  4. Ja! Jeg vet ikke jeg. Gaven var nok godt ment, jeg skjønner det. Men jeg ble nok litt for forbauset!

    SvarSlett