torsdag 3. mars 2011

De små øyeblikks glimt.

La drømmene ta til et annet sted, for i drømmeverden kan alt ting skje. god natt kjære venn, vi sees igjen kanskje et helt annet sted. Et sted uten krige et sted uten sorg. I drømmenes verden er alt som en borg. Der bor alltid lykke du leter etter, der bor alt som du har nære. Selv om de er bort så er de deg nær, i drømmenes verden er de her.

Vi flyr over himle i stor stjerneglans og danser en vakker stjerne dans. Lukke øynene nå å la tankene fly høyt høy opp mot stjerne og sky. Godnatt for i kveld vi sees i morgen. Så sov godt i natt og glem sorgen for den skal hvile det samme skal du, i drømmenes verden kan allting snu.

I morgen kommer det atter en dag, med nye sjanser og sønna vinddrag. Da skal tåken forsvinne og sorgen skli bort, da smiler solen så fint og flott. Vi vil se på de lange svev, skrike og hyle ta store og små steg. Imorgen står atter en mesteren øverst på pallen med blomster i håret og tårer på kinn. Med drømmen om gullet ham soven inn.

For i morgen skal vi vinne hver eneste mann, om ikke stort så lite gran. Noen tar steg som alle kan se, mens noen tar steg bare få kan se. Noen tar små steg og andre tar store, men vi alle er med i verden på vår klode. I morgen finnes det mange hverdagshelter som får hjulene til å gå. Så ta deg tid til å tenk på dem nå. Hvert eneste menneske er viktig i seg selv, om de er aldri så forsiktig så likevel.

Så takk til alle dem som er som de er. Så takk til dem som gjør til at jeg er her. Hvert sekund i livet er viktig, ta vare på dem som en og vær forsiktig. Nyt øyeblikks gleder og se alle steder er det mennesker om hver dag kan smile for de har gjort en innsats for en eller annen. Se dem og vis dem at du setter pris på dem, et smil eller en hyggelig kommentar. Det styrker mennesker hver en dag.

La dagen i morgen bli den beste, la drømmen leve og la det feste seg gode minner inne i ditt hode. Så jubelen bruser i takt med hjerte. Tåren renner dog ikke av smerte, men av gleden over at du er her, å jeg skulle ønske at du var meg nær. Takk for at akkurat du er den du er. Så sov god lille venn i morgen blir det en fanatisk dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar